Helena Hereu Noguer

Logopeda – Col·legiada 1420

De petita veia com la meva mare preparava material, paper i llapis, per a les seves sessions de logopèdia i a mi ja em cridava l’atenció. Ella va estimar la professió i va treballar per la formació continuada a les comarques de Girona durant uns anys. Tenia una passió que contagiava. I me la va encomanar.

M’agrada la logopèdia integral, més enllà de les paraules i la boca, aquella que entén i rep a la persona com un tot. M’interessa especialment el llenguatge i la complexitat de les funcions cerebrals que el fan possible.

Treballo de logopeda per ajudar amb allò, que any rere any, he anat aprenent a fer. M’emociona veure l’evolució, l’aprenentatge i el creixement que el pacient, i jo com a terapeuta, anem guanyant dia a dia.

La logopèdia és una professió jove, viva, amb molt de camp per recórrer. És emocionant seguir aquest camí en aquest camp que em motiva i m’estimula per a seguir aprenent. Aprendre i ensenyar, com en la vida mateixa on som ensenyants i aprenents.